Varškėtukai
04/02/2019
Purūs, minkšti ir nepaprastai skanūs varškėtukai visai šeimai
Varškėtukai (3 vaikai, 2 suaugę asmenys)
- 500 gr riebios varškės
- 5 valgomieji šaukštai miltų (naudoju avižinius, kukurūzų arba speltos miltus)
- 2 kiaušiniai
- Kokosų žiedų palmių cukrus/agavų sirupas/bananas (pasirinkite su kuo ir kiek norite saldinti patys, aš dedu minimaliai)
- 50 gr sviesto (išlydau keptuvėje)
Sau atskirai su vyru įsidedame spanguolių arba razinų į tešlą.
Kaip viską darau:
- Varškę, kiaušinius, miltus, saldiklį sudedu į vieną dubenį ir viską sutrinu trintuvu (sublendinu)!
- Rankas stipriai apsipilu alyvuogių aliejumi ir formuoju blyniukus, kepu ant paprastos keptuves įdėjusi šiek tiek GHI sviesto.
Gaunasi purūs, minkšti ir nepaprastai skanūs!
Skanaus.

